Marije’s Knipskuorre

Een gezellige en hippe kapsalon!

Kerasilk

Neem afscheid van je pluizige haar!

De Kerasilk Keratin Treatment Service biedt een langdurige verandering naar perfect glad en zacht haar, 3–5 maanden. Het geheim: effectief werkende KeraShapeTechnology. Simpelweg fantastisch!

Waar is een keratine behandeling goed voor?

Met een keratine behandeling van Kerasilk geeft onze kapsalon een exclusieve service voor zeer sterk krullend haar of haar dat zijn eigen leven leidt. Veel vrouwen hebben onhandelbaar, sterk krullend en pluizend haar wat bijna niet in model te brengen is. Zeker als veelvuldig de krultang of stijltang wordt gebruikt, lijdt het haar hier sterk onder, met als gevolg uitgedroogd, dof en onhandelbaar haar.

Wat is een keratine behandeling?

De droom om lang houdbaar, soepel en zijdezacht haar te hebben, komt voor veel vrouwen niet uit. Met de nieuwe keratine behandeling “Kerasilk Keratin treatment service”, kunnen de haarstylisten van Marije’s Knipskuorre deze droom van veel vrouwen eindelijk vervullen. Deze lang houdbare keratinebehandeling biedt 100 procent perfecte resultaten. Eindelijk weer controle over onhandelbaar, uitgedroogd en krullend haar. De keratine behandeling vermindert sterk krullend haar en slagen en egaliseert de haarstructuur. Ervaar nu zelf deze ultieme verandering voor haar zo zacht als zijde tot wel 5 maanden lang!

Wanneer is een keratine behandeling nodig?

Voor onhandelbaar haar dat niet meer in model te brengen is

Sterk kroezend of krullend haar. 

Veel gepermanent en uitgedroogd haar

Pluizend haar dat niet glad te krijgen is

Referenties

Heel erg blij!

Mijn zusje heeft mij getagt onder een bericht van Alie’s Knipskuorre op Facebook wat over de Kerasilk behandeling ging. Ik heb direct gebeld! Zonder stijltang had ik echt ontzettend pluizig haar en daar liep ik vaak tegenaan. Zwemmen… Gegarandeerd een heel bos pluizig haar na afloop. ‘s ochtends douchen en direct weg? Haar maar in een staart. Ik heb nu bijna 5 maanden geleden de Kerasilk behandeling laten doen, en ben er nog steeds ontzettend blij mee! Heb sindsdien de stijltang nog niet weer aan hoeven raken, echt ideaal! Zodra ik weer last krijg van pluis, kom ik zeker terug voor een nieuwe behandeling!

Aanrader

Een jaar geleden ben ik met Marije & Alie mee geweest als model naar een cursus voor een Kerasilk behandeling. Ik heb van mezelf heel pluizig en droog haar. Na deze behandeling werd mijn haar super glad en stijl. Dit was de tweede keer dat ik deze behandeling heb gedaan en ben erg blij dat dit product bestaat. Ik zou het iedereen die last heeft van pluizig en krullend haar aanraden om deze behandeling te doen!

Van pluizig haar naar stijl haar!

Wist niet of dit ooit mogelijk was zonder stijltang! Elke dag föhnen, stijlen en dan eventjes genieten van mijn stijle haar. Bleef nooit lang in ‘t gewenste model helaas.. Toen hoorde ik van een Kerasilk behandeling. Was gelijk een en al oor!! En jaaa, ‘t werkt! Na een middag gezellig in Alie’s Knipskuorre heb doorgebracht met bakkies en leuke gesprekjes ging ik eindelijk met fantastisch stijl haar naar huis!! Dit alles is bijna 4 maanden geleden en ben nog zoo blij met het behaalde resultaat. Zodra m’n eigen pluizige haar weer doorkomt ga ik gelijk deze behandeling weer doen. Voor je haar ook ontzettend gezond en ‘t is prachtig stijl!! Win, win! :))

Bel mij terug

Heeft u advies nodig of een vraag? Wij helpen graag! Vul onderstaand formulier in en wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Locatie

Kooiwei 3
9258CR Jistrum

T. 06 271 32 505
info@marijesknipskuorre.nl

Openingstijden

MaandagGesloten
Dinsdag

13:00 uur – 17:30 uur 

19:00 uur – 21:00 uur

Woensdag08:30 uur – 17:30 uur
DonderdagGesloten
Vrijdag08:30 uur – 17:30 uur
Zaterdag08:30 uur – 12:00 uur
ZondagGesloten